Xhamia e Mustafa Pashës – E ndërtuar nga Mustafa Pasha në shekullin 16, e cila josh me bukurinë dhe madhësinë e saj, por edhe me tyrben në përbërje të xhamisë në të cilën është varrosur Mustafa Pasha. Kohë më parë e restaruar, edhe sot e ka funksionin e saj fetar, por edhe tërheq një numër të madh të turistëve në Çarshinë e Vjetër.