AKTIVITETE

OLD BAZAAR

është një udhëzues i Çarshisë së Vjetër të Shkupit, ku mund exploroni gjithqka që posedonë Çarshia e Vjetër siç janë: Hotelet, Restaurantet, Argjentaritë, Kafeteritë, Këmbimoret, Shitoret, Ëmbeltoret, Monumentet Historike, Çajtoret etj., Mund të gjeni të gjitha informacionet e karakteritë publik si dhe fotografit dhe lokacionin e tyre.

MONUMENTET

GALERIA JONË