NJOFTIM

Te nderuar esnafe te carshise,ju njiftojme se dje me date 21-03-2023 ne hapsirat e odes se zejtareve u mbajte mledhje per zgjedhje te reja ne kuvend e kryesi te esnafit, ku u zgjodh kuvend i ri kryesi e re dhe kryetar i ri i esnafit te carshise. Si kryesi e kaluar e esnafit kisha dashte…

Lexo më shumë