Sot kam pasur një takim shumë të veçantë me myftiun e Myftinisë së Shkupit, Dr. Qenan ef. Ismaili dhe dëshiroj ta ndaj me ju emocionin dhe refleksionet e mia.

You are here:
Go to Top