ESNAFI i Çarshisë së vjetër sot realizuan takim me Delegacionin e Odës Ekonomike të Maqedonisë – Turqisë (MATTO)

ESNAFI i Çarshisë së vjetër sot realizuan takim me Delegacionin e Odës Ekonomike të Maqedonisë – Turqisë (MATTO), i udhëhequr nga kryetari Ajdovan Ademoski, me qëllim të dorëzimit të mjeteve financiare të mbledhura nga Esnafi i Çarshisë së vjetër për rajonin e prekur nga tërmeti i 6 shkurtit të vitit 2023 në Turqi. Për shkak…

Lexo më shumë

Ishte kënaqësi për ne që kishim mysafirë Omer Dautin-imam në Xhaminë e fshatit Kallnik dhe Nuhi Ganija-imam në xhaminë GamGAM

Ishte kënaqësi për ne që kishim mysafirë Omer Dautin-imam në Xhaminë e fshatit Kallnik dhe Nuhi Ganija-imam në xhaminë GamGAM në qytetin e Tetovës, bashkë me futbollistët Mevlan Adili dhe Furkan Ali. Pastaj sëbashku me mysafirët ishim tek kafja Ottoman, ky vend është unik në çarshinë e vjetër pasi ka një mënyrë tradicionale të përgatitjes…

Lexo më shumë

ESNAFI sot ka pritur drejtorin përgjithshëm të Shkollës Ndërkombëtare “Maarif” z. Mehmet Baran

ESNAFI sot ka pritur drejtorin përgjithshëm të Shkollës Ndërkombëtare “Maarif” z. Mehmet Baran së bashku me sekretarin z. Numan Idriz. Në takim prezantuam programin, misionin dhe vizionin e shoqatës tonë.Drejtori gjeneral theksoi se dyert e bashkpunimit jane te hapura, poashtu ai kishte një vlersim teper pozitiv për Çarshinë e vjetër. Dëshirojmë të shprehim falënderimet tona…

Lexo më shumë

Sot Esnafi kishim nderin të mirëpresim Zëvendëskryeministrin për çështje ekonomike z. Fatmir Bytyqi

Sot Esnafi kishim nderin të mirëpresim Zëvendëskryeministrin për çështje ekonomike z. Fatmir Bytyqi , me cilin diskutuam rreth temave të rëndësishme që prekin Çarshinë tonë dhe nevojën për ndihmën e shtetit për të realizuar planet e radhës si: 1. Hapja e shkallëve në Suli Han te rr. Beogradska 2. Finansimi i projektit të portës Bit…

Lexo më shumë

Esnafi i Çarshisë në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të mbrendshme dhe Qendrën per punë sociale

Esnafi i Çarshisë në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të mbrendshme dhe Qendrën per punë sociale kemi përpiluar plan për largimin e personave që kërkojnë lemoshë nëpër rrugët e Çarshisë. Faleminderojmë të gjithë bashkëpuntorët posaqërishtë Komandantin e Stacionit policor -Bit Pazar, Dugagjin Kashtanjeva dhe drejtorin e Qendrës për punë sociale z. Izeir Memedi.

Lexo më shumë